Caricom estrecha vínculos con Singapur

Minister Raymond Sapoen van Handel & Industrie zal van 15 tot en met 19 juli 2013 de Caricom-Singapore High Level Ministerial Exchange vergadering te Singapore bijwonen. Het doel van deze meeting is om verdere verdieping van de economische relatie tussen Singapore en de Caricom te bevorderen. Singapore staat wereldwijd bekend om haar beste investeringscondities. Verder heeft zij een geweldige transformatie gemaakt naar een voorbeeld industrieland.

Tijdens deze conferentie zal Singapore haar ervaringen met de Caricom-ministers delen over onder meer op het gebied van stadsontwikkeling, de bouw en management van havens en transportfaciliteiten, luchtvaart, economische en industriële zones, public administration en hervormingen/efficiency binnen de overheid, volkswoningbouw en economische ontwikkeling.

Suriname heeft veel interesse voor stimulering van kleine en middelgrote bedrijven, innovatie binnen bedrijven, havenontwikkeling, luchtvaartontwikkeling, toepassing van ICT bij zowel het bedrijfsleven als de overheid, en milieumanagement.

De samenwerking tussen Suriname en Singapore werpt al vruchten af. Momenteel is een consultatiegroep uit Singapore in Suriname bezig beleidsmakers te helpen de internationale Doing Business ranking van Suriname te verbeteren. Binnen het project ‘Doing Business’ worden verschillende maatregelen getroffen om het investerings- en zakenklimaat van Suriname te verbeteren.

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/handelsminister-naar-singapore-high-level-meeting/

 

También podría gustarte