El presidente de Surinam niega que vaya a renunciar tras la detención de su hijo

President denkt niet aan aftreden na arrestatie Dino

 

President Desi Bouterse ziet geen enkel verband tussen zijn presidentschap en de arrestatie van zijn zoon Dino Bouterse, vorige week donderdag in Panama. Het verbinden van consequenties aan de arrestatie, aftreden en nieuwe verkiezingen uitschrijven, zit er dus niet in voor het staatshoofd. Het staatshoofd benadrukte dat hij in de eerste plaats president is …

en het landsbelang volgens hem boven de arrestatie van zijn zoon gaan. In een brief aan de president hebben de oppositionele partijen in De Nationale Assemblee, Nieuw Front en BEP, opheldering gevraagd over de arrestatie van Dino Bouterse.

Daarin wilden zij weten met welk doel Dino Bouterse in Panama was, waar hij werd gearresteerd met een diplomatiek paspoort. Daar gaf Buitenlandminister Winston Lackin antwoord op. Minister Winston Lackin van Buitenlandse zaken, vulde de president tijdens een persontmoeting aan.

 

http://nospang.com/index.php?option=com_content&view=article&id=35629:president-denkt-niet-aan-aftreden-na-arrestatie-dino&catid=73:binnenland&Itemid=65

 

También podría gustarte